Terrein rolstoel


Terrein rolstoel

Op zoek naar een terrein rolstoel? Zit u in een rolstoel en zou u heel graag naar het bos of het strand gaan? Bent u daarom op zoek naar een terrein rolstoel? Dan zijn de rolstoelen van Twizzler wat voor u. De rolstoelen zijn uitermate geschikt voor onverharde wegen.

Terrein rolstoel van Twizzler

De rolstoelen van Twizzler zijn geschikt voor onverharde wegen en kunnen dus ook off road. Dit komt door de stevige en brede wielen. De wielen houden goed grip en komen daardoor niet vast te zitten in het mulle zand of de zachte bosgrond. Daarnaast beschikken de rolstoelen over een uniek besturingssysteem, waardoor u geheel zelfstandig overal naartoe kunt. Dit systeem bevat zelfs een cruise controll, waardoor u heel ontspannen kunt rijden. Een ander bijzonder kenmerk van de rolstoelen van Twizzler zijn de wielen. De rolstoel kan stilstaan op twee wielen, zonder extra steunwielen. Dit komt door de Gyro sensoren. Deze sensoren sturen de wielen naar voren of naar achter, wanneer u uw gewicht verplaatst. Zo blijft de rolstoel in balans. Door deze technieken is een rolstoel van Twizzler dus een echte terrein rolstoel!

Twee modellen

Twizzler heeft twee modellen rolstoelen, namelijk de Off Road en de City. De Off Road is uitermate geschikt voor onverharde wegen, zoals bospaden en het strand. De Twizzler Off Road is dus een echte terrein rolstoel. De Off Road is duurzaam, stoer, sterk en vrolijk. De sterke veerelementen en de grote wielen zorgen voor een fantastisch comfort op slechte wegen. Alle technische onderdelen zijn waterdicht, waardoor u de Twizzler Off Road gewoon schoon kunt spuiten wanneer hij vies is. De Twizzler City is charmant, vrolijk en veilig en kan overal rijden. Verder zorgen de grote wielen en het veersysteem voor een fantastisch comfort, vooral bij het afrijden van traptreden en stoepranden. De Twizzler City is iets compacter dan de Twizzler Off Road en is daarom uitermate geschikt voor binnen. Ook wanneer u boodschappen gaat doen, kunnen de paden soms erg smal zijn. Met de Twizzler City kunt u geheel gemakkelijk door de paden rijden zonder dat u ergens tegenaan rijdt.

Demonstratiedagen

Wilt u graag eerst een Twizzler uitproberen voordat u er één aanschaft? Kom dan naar één van onze demonstratiedagen. Tijdens deze dagen vertellen wij u meer over de Twizzler rolstoelen en laten wij u zien welke functies de Twizzler rolstoelen hebben. Uiteraard is er ook de gelegenheid voor het stellen van vragen en u kunt de Twizzler rolstoelen zelf uitproberen. Bent u niet in de gelegenheid om naar een demonstratiedag te komen, maar heeft u wel een vraag? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.