Segway rolstoel


Balancerende segway rolstoel

Op zoek naar een Segway rolstoel? Wat is het lekker om in de herfst naar het bos te gaan of in de winter uit te waaien op het strand. Als u in een rolstoel zit, is dat waarschijnlijk niet mogelijk. De wielen van uw rolstoel blijven snel vast zitten in de bosgrond of het zand en ook het duwen van een rolstoel door de bosgrond of het zand is erg zwaar. Betekent dat dat u nooit naar het bos of strand kunt? Niet als u kiest voor een segway rolstoel van Twizzler. Met deze rolstoel kunt u zelfs op onverharde wegen rijden!

Segway rolstoel bestellen bij Twizzler!

De segway rolstoel is een comfortabele en zelf balancerende rolstoel. Door de brede wielen van de rolstoel is het mogelijk om ook op zachte ondergronden te rijden. Hierdoor ontstaat er vrijheid om meer te beleven en veilig op plaatsen te komen, die tot nu toe onbereikbaar leken. Door de techniek goed uit te voeren, ontstaat een veilige rolstoel met heel bijzondere eigenschappen. Met de segway rolstoel van Twizzler kunt u hellingen nemen, trappen afrijden, in de duinen rijden enz.. Daarnaast is de Twizzler voorzien van een besturingssysteem die u zelf eenvoudig kunt bedienen. Uw familie of vrienden hoeven de rolstoel dus niet meer te duwen. Daarnaast zijn er uitgebreide instelmogelijkheden op het besturingssysteem voor verschillende spierkrachten van de armen benen en rug. Met name voor gebruikers met beperkte beweging in het bovenlichaam is de Twizzler besturing onmisbaar.

Verschillende modellen

De Twizzler is er in verschillende uitvoeringen, de Twizzler Off Road en de Twizzler City. De Twizzler Off Road is een stoere en moderne rolstoel. De Twizzler Off Road is door zijn degelijke afwerking en brede wielen bijzonder geschikt voor strand en bossen. De charmante, vrolijke en veilige Twizzler City kan overal rijden, binnen en buiten. De Twizzler City is wat smaller dan de Twizzler Off Road en daardoor uitermate geschikt voor het gebruik in winkels of in huis. De wielen van beide modellen kunnen eenvoudig gewisseld worden, waardoor ze overal bruikbaar zijn.

Segway rolstoel uitproberen

Wilt u graag een segway rolstoel van Twizzler uitproberen? Kom dan naar één van onze demonstratiedagen. Tijdens deze demonstratiedagen kunt u de Twizzlers bekijken, vragen stellen en proefrijden. Voor de demonstratiedagen kunt u zich eenvoudig aanmelden via onze website. Wij hopen u te ontmoeten op één van de demonstratiedagen! Heeft u vragen over de demonstratiedagen of over de Segway rolstoel van Twizzler? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.