Rolstoel voor op het strand


Rolstoel voor op het strand nodig?

Op zoek naar een rolstoel voor op het strand? Het strand een onbereikbare plek omdat u in een rolstoel zit? Dat is voortaan verleden tijd wanneer u kiest voor de Twizzler. Een Twizzler is een balancerende rolstoel die ervoor zorgt dat uw wereld groter wordt. De Twizzler is de ideale rolstoel als u een rolstoel voor op het strand nodig heeft, maar de Twizzler kan ook op veel andere offroad locaties worden gebruikt. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van een Twizzler? We vertellen u graag meer over deze unieke rolstoel!

De vrijheid van een rolstoel voor op het strand

Waar u voorheen misschien was gebonden aan de verharde weg biedt de Twizzler nu volop vrijheid. U kunt met een Twizzler ook offroad rijden. Een Twizzler is duurzaam, stoer en sterk. Met deze unieke rolstoel vallen belemmeringen weg, u kunt gaan waar u wilt. Wilt u een dag naar het strand? Of wilt u graag naar het bos? Dankzij de Twizzler is het mogelijk. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat beperkingen geen beperkingen meer zijn. Omarm de vrijheid en kies voor deze unieke rolstoel voor op het strand!

Service bij een rolstoel voor op het strand

Heeft u een rolstoel voor op het strand aangeschaft? En mankeert er iets aan de elektrische rolstoel? We bieden snelle service vanuit de Twizzler service punten. Krijgen we een melding dat een Twizzler onderhoud nodig heeft, dan streven we ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn. U kunt zo altijd rekenen op snelle, deskundige service. Als u een Twizzler aanschaft dan ontvangt u 3 jaar garantie op uw Twizzler, in combinatie met een overeenkomst voor onderhoud en service. Wij bieden dus de ideale totaaloplossing voor een rolstoel voor op het strand.

Om het aanschaffen van een Twizzler voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken bieden we u een betaalregeling aan. U kunt dan voor een vast bedrag in de maand een Twizzler rijden, zonder dat u bang hoeft te zijn voor extra kosten. U kunt er ook voor kiezen om sponsoren aan te trekken om de aanschaf van een Twizzler mogelijk te maken. Bij interesse geven we u hierover graag meer informatie.

Wilt u graag meer weten over onze verschillende modellen voor uw rolstoel voor op het strand? Of wilt u wel eens ervaren hoe het is om in een Twizzler te rijden? We organiseren met regelmaat evenementen waarbij er vragen kunnen worden gesteld aan onze medewerkers en waarbij ook proefrijden tot de mogelijkheden behoort. U kunt de evenementenagenda vinden op onze website. Bezoek één van onze evenementen en ervaar zelf de vrijheid die een Twizzler biedt!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.