Moderne rolstoel


Moderne rolstoel

Op zoek naar een moderne rolstoel? Is uw rolstoel aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een moderne rolstoel, waarmee het ook mogelijk is om op onverharde wegen te rijden? Dan zijn de rolstoelen van Twizzler wat voor u. Twizzler maakt balancerende rolstoelen waardoor vrijheid ontstaat om meer te beleven en veilig op plaatsen te komen, die tot nu toe onbereikbaar leken.

Moderne rolstoel van Twizzler

Twizzler maakt moderne rolstoelen, die voorlopen op andere rolstoelen. De rolstoelen van Twizzler kunnen op twee wielen stilstaan, zonder extra steunwielen. Dit is mogelijk doordat een aantal Gyro sensoren de wielen aansturen en zo de rolstoelen precies verticaal balanceren. Wanneer u uw gewicht verplaatst, sturen de Gyro sensoren de wielen naar voren of naar achter. De rolstoel van Twizzler is ook een moderne rolstoel omdat het gebruik maakt van elektronica. Elektronica kan veel sneller reageren dan mensen, waardoor het balanceren perfect lukt. Door de elektronica goed uit te voeren en de werking te bewaken, ontstaat een zeer betrouwbare en veilige rolstoel, met heel bijzondere eigenschappen. Zo kan hij steile hellingen nemen, sommige trappen afrijden, duinen op- en afrijden en veilig stoepranden nemen. Met de moderne rolstoel van Twizzler gaat er een wereld voor u open!

Demonstratiedagen

Omdat veel mensen niet bekend zijn met de Twizzler rolstoelen, organiseren wij demonstratiedagen. Dit zijn dagen waarop wij u meer vertellen over de rolstoelen van Twizzler en we laten zien hoe de rolstoelen werken. U krijgt uiteraard ook de mogelijkheid om zelf één van de rolstoelen uit te proberen. Onze medewerkers staan ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Op onze website vindt u een overzicht met de data van de demonstratiedagen. U kunt zich via onze website aanmelden voor één van de demonstratiedagen.

Service en onderhoud voor moderne rolstoel

Als u een Twizzler rolstoel aanschaft, is dat inclusief service en onderhoud. Vanuit onze Twizzler servicepunten zorgen we ervoor dat uw rolstoel goed wordt onderhouden. Daarnaast bieden wij zeer goede service als u onverwacht problemen heeft met uw rolstoel. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk de Twizzler voor u is.

Vragen over moderne rolstoel? Neem contact op!

Heeft u vragen over de moderne rolstoel van Twizzler? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.