Rolstoel off road


Rolstoel off road kopen

Bent u op zoek naar een rolstoel off road? Wilt u graag buiten de verharde paden kunnen rijden met een rolstoel? Wilt u nieuwe locaties kunnen ontdekken met een comfortabele rolstoel off road? Kies dan voor de Twizzler Off Road. Deze bijzondere rolstoel zorgt voor een enorm gevoel van vrijheid. Het is ons doel bij Twizzler om ervoor te zorgen dat beperkingen geen beperkingen meer zijn. Met een rolstoel off road kunt u gaan waarheen u wilt. Wilt u meer weten over deze bijzondere rolstoel? We vertellen u graag meer!

De mogelijkheden van een rolstoel off road

Met uw rolstoel naar het strand, of naar het bos. Met een normale rolstoel is dat ondenkbaar. Maar een Twizzler Rolstoel Off Road biedt die mogelijkheden wél. U kunt met een Twizzler Off Road over het strand rijden, of over onverharde paadjes door het bos. Een Twizzler Off Road is voorzien van een 830 mm brede Off Road wielenset. Dit zorgt voor stevigheid en grip. De Twizzler Off Road is volledig veilig. Dankzij de goede vering kunt u ook op slechtere wegen op een comfortabele manier rijden. Een Twizzler Off Road is sterk, stoer en duurzaam.

Ervaar zelf het rijden met een Twizzler Off Road tijdens één van onze evenementen en laat u verrassen door de prestaties. Op onze website kunt u onze evenementenkalender vinden. Tijdens een evenement kunt u ook vragen stellen aan onze medewerkers.

Een rolstoel off road aanschaffen

We willen graag zoveel mogelijk rolstoelgebruikers laten profiteren van de mogelijkheden van deze unieke rolstoel off road: de Twizzler. Een Twizzler in één keer aanschaffen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden we u verschillende opties om een Twizzler Off Road aan te schaffen. We bieden u een betalingsregeling waarbij u per maand een vast bedrag betaalt, zonder bijkomende kosten. Het is daarnaast ook mogelijk om een Twizzler aan te schaffen door sponsoren aan te trekken. Een Twizzler kan worden uitgevoerd in de kleuren van het bedrijf van de sponsor. Wilt u meer weten over deze verschillende mogelijkheden om een Twizzler te financieren? Laat het ons dan weten. We geven u graag meer informatie.

Een Twizzler is een unieke elektrische rolstoel die u bestuurt met uw eigen lichaamsgewicht. Ook rolstoelgebruikers met rugklachten kunnen een Twizzler gebruiken. Met een Twizzler kunt u nieuwe locaties ontdekken, zoals het strand of het bos. De Twizzler Rolstoel Off Road zorgt zo voor veel vrijheid en het vergroten van uw wereld. Ervaar een wereld zonder grenzen en belemmeringen met de Twizzler Off Road!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.