Rolstoel dwarsleasie


Rolstoel dwarslaesie

Op zoek naar een rolstoel dwarsleasie? Mensen die een dwarslaesie hebben en in een rolstoel zitten, kunnen vaak niet naar het bos of naar het strand. De wielen van een rolstoel blijven snel vast zitten en voor degene die de rolstoel moet duwen, is het erg zwaar. Twizzler heeft daar een oplossing voor gevonden. Met de Twizzler rolstoel dwarslaesie kunt u zelfstandig overal heen gaan én deze rolstoelen zijn geschikt voor onverharde wegen. Met de rolstoel van Twizzler kunt u dus genieten van het bos en het strand.

Rolstoel dwarslaesie geeft een deel van uw vrijheid terug!

Wanneer u altijd in een rolstoel zit, is het fijn als u ook even zelfstandig naar buiten komt. Even naar het bos of het strand om te genieten van de natuur. Met een gewone rolstoel is dat helaas niet mogelijk, maar met de rolstoel dwarslaesie van Twizzler ontstaat er vrijheid om meer te beleven en veilig op plaatsen te komen die tot nu toe onbereikbaar leken! De Twizzler rolstoel heeft stevige wielen, waardoor de rolstoel zijn grip behoudt en niet verzakt. Tevens heeft de rolstoel sterke veerelementen, waardoor u ook op onverharde wegen fantastisch comfort ervaart. Daarnaast heeft de Twizzler rolstoel dwarsleasie een uniek besturingssysteem, waardoor u de rolstoel zelfstandig kunt bedienen. U bent dus niet meer afhankelijk van anderen als u naar buiten wilt.

Proefrijden in onze rolstoel dwarsleasie

Voordat u de Twizzler rolstoel aanschaft, wilt u natuurlijk eerst proefrijden in de rolstoel. Zit de rolstoel goed, is hij makkelijk te bedienen? U kunt de Twizzler rolstoel helemaal zelf samenstellen en de bediening kan ingesteld worden op de kracht in uw handen en armen. Het proefrijden is mogelijk tijdens onze demonstratiedagen. Tijdens deze dagen vertellen wij meer over de rolstoelen van Twizzler en geven wij uiteraard een demonstratie. Daarnaast kunt u zelf proefrijden en uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen. De data van de demonstratiedagen vindt u op onze website.

Onderhoud en service

Als u heeft besloten om een Twizzler rolstoel aan te schaffen, krijgt u er onderhoud en service bij. Vanuit onze servicepunten zorgen wij ervoor dat uw Twizzler goed wordt onderhouden. Heeft u toch een probleem met uw Twizzler? Wij proberen om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn en het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de rolstoelen van Twizzler en bent u niet in de gelegenheid om naar een demonstratiedag te komen? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.