Reuma rolstoel


Reuma rolstoel

Op zoek naar een reuma rolstoel? Heeft u reuma en kunt u daardoor geen lange afstanden meer lopen? Is het daarom voor u niet meer mogelijk om een strand- of boswandeling te maken? Dan is de Twizzler rolstoel wat voor u. Met deze unieke reuma rolstoel kunt u weer naar het strand en naar het bos en genieten van de natuur om u heen.

Reuma rolstoel van Twizzler

Twizzler maakt rolstoelen die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Wij vinden namelijk dat u door uw rolstoel niet gehinderd mag worden om naar buiten te gaan. Daarom hebben wij voor u de reuma rolstoel. Wij hebben twee modellen rolstoelen, de Off Road is uitermate geschikt voor onverharde wegen, de City is heel goed binnen en in smalle ruimtes te gebruiken. Deze wielen van deze rolstoelen kunnen echter gewisseld worden. Daardoor zijn beide rolstoelen overal bruikbaar. De naam zegt het al, de Twizzler Off Road is geschikt voor onverharde wegen. Met de rolstoel kunt u dus naar het strand of het bos! De Twizzler Off Road is duurzaam, stoer, sterk en vrolijk. De sterke veerelementen en grote wielen van deze rolstoel zorgen voor een fantastisch comfort op slechte wegen. Daarnaast zorgen de wielen ervoor dat u grip houdt en niet vast komt te zitten. Alle technische onderdelen zijn waterdicht afgesloten. U kunt de Off Road dus gewoon schoon spuiten na een middag strand of bos. De Twizzler City is geschikt voor in de stad. Deze rolstoel is compacter dan de Off Road en daardoor geschikt om boodschappen mee te doen. De wielen en het veersysteem zorgen voor een fantastisch comfort, vooral bij het afrijden van traptreden en stoepranden. De Twizzler rolstoelen worden bediend met een uniek bedieningssysteem. Dit kan volledig op de kracht van uw handen en armen worden ingesteld. Daarom zijn de Twizzler rolstoelen geschikt als reuma rolstoel.

Onderhoud en service

Wanneer u een Twizzler rolstoel aanschaft, krijgt u er onderhoud en service bij. Wij onderhouden uw reuma rolstoel vanuit onze Twizzler servicepunten. Ook wanneer u onverwacht een probleem heeft met uw Twizzler, kunt u bij ons terecht. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn. Wij zullen er dan ook alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de rolstoelen van Twizzler? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wilt u de Twizzler rolstoelen uitproberen? Kom dan langs op één van onze demonstratiedagen.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.