Ogo rolstoel


Ogo rolstoel kopen

Op zoek naar een Ogo rolstoel? Bent u op zoek naar een rolstoel waarmee u ook buiten de verharde wegen kunt rijden? Zoekt u een rolstoel waarmee u bijvoorbeeld naar het strand kunt, of waarmee u in het bos kunt rijden? Kies dan voor een Twizzler Off Road rolstoel. Dit is een unieke, zelf balancerende rolstoel met het principe van een Ogo rolstoel. Het besturen van de Twizzler is heel eenvoudig en volledig veilig. Ook mensen met rugklachten kunnen een Twizzler gebruiken. Wilt u meer weten over deze bijzondere rolstoel? We geven u graag meer informatie!

De voordelen van een Ogo rolstoel

Dankzij het principe van een Ogo rolstoel vallen de belemmeringen van een normale rolstoel weg. U kunt met de Twizzler Off Road gaan waarheen u wilt, of het nu het strand is of bijvoorbeeld het bos. Een Twizzler Off Road is voorzien van veel technische snufjes, maar ook met een Off Road wielen set met een breedte van 830 millimeter. U bestuurt een Twizzler met uw lichaamsgewicht. Door jezelf en dus je gewicht te verplaatsen, komt de Twizzler in beweging. Er is met deze techniek een zeer veilige en comfortabele Off Road rolstoel gerealiseerd. Bent u benieuwd hoe het is om met een Twizzler te rijden? En wilt u dit graag zelf ervaren? We organiseren met regelmaat evenementen. Tijdens deze evenementen kunt u vragen stellen aan onze medewerkers. Daarnaast behoort ook proefrijden op één van onze Twizzler modellen tot de mogelijkheden! U vindt de evenementenagenda op onze website.

Service bij een Ogo rolstoel

Is er iets kapot aan uw Ogo rolstoel van Twizzler? Of heeft uw Twizzler onderhoud nodig? We bieden u snelle service. Heeft u een melding gedaan, dan streven wij ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn. De Twizzler is zo een betrouwbare en veilige Ogo rolstoel waarmee u een wereld zonder grenzen kunt ervaren. Drempels verdwijnen dankzij de brede banden en het unieke besturingssysteem van de Twizzler.

Wilt u graag een Twizzler Ogo rolstoel aanschaffen? Het is ons doel dat zoveel mogelijk mensen een Twizzler kunnen gebruiken. Daarom bieden we een betalingsregeling. U betaalt dan een vast bedrag per maand, zonder dat daar nog extra kosten bij komen. Dit is inclusief service en onderhoud. U kunt er ook voor kiezen om voor de aanschaf van een Twizzler sponsoren aan te trekken. Door verschillende mogelijkheden aan te bieden voor het financieren van een Twizzler willen we een Twizzler zo toegankelijk mogelijk maken. Koopt u een Twizzler? Dan krijgt u 3 jaar garantie. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.