Offroad rolstoel


Offroad rolstoel kopen

Wilt u graag met uw rolstoel naar het strand kunnen? Of zoekt u een rolstoel waarmee u bijvoorbeeld naar het bos kunt? Kies dan voor een Twizzler Off Road, een unieke offroad rolstoel die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld drempels geen belemmeringen meer zijn. Met een Twizzler Off Road kunt u gaan waarheen u maar wilt. Deze bijzondere offroad rolstoel zorgt voor een enorm gevoel van vrijheid. Het is ons doel om zoveel mogelijk rolstoelgebruikers de voordelen van een Twizzler te laten ervaren. We vertellen u graag meer over de vele voordelen van deze unieke offroad rolstoel.

De mogelijkheden van een offroad rolstoel

De Twizzler Off Road biedt volop mogelijkheden. Deze unieke offroad rolstoel is voorzien van een Off Road wielen set met een breedte van 830 mm. Dit zorgt voor veel grip en stevigheid. De Twizzler Off Road bestuurt u met uw eigen lichaamsgewicht. Het is een elektrische rolstoel die zelf balancerend is. De Twizzler Off Road is volledig veilig en ook zeer comfortabel. U kunt met de Twizzler Off Road op locaties komen die met een reguliere rolstoel niet bereikbaar zijn. Uw wereld wordt hierdoor veel groter!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze bijzondere offroad rolstoel? Wilt u graag zelf een keer ervaren hoe het is om met een Twizzler Off Road te rijden? Neem dan snel een kijkje in onze evenementenkalender. We organiseren namelijk regelmatig evenementen waarbij u kunt proefrijden op een Twizzler! Tijdens deze evenementen kunt u bovendien vragen stellen aan onze medewerkers, zodat u alles kunt vragen wat u wilt weten over het rijden met een Twizzler! U kunt onze evenementenkalender vinden op onze website.

Een offroad rolstoel aanschaffen

Wilt u graag een offroad rolstoel aanschaffen? Bij Twizzler bieden we u verschillende opties om een Twizzler te kunnen financieren. Door meerdere mogelijkheden aan te bieden willen we een Twizzler zo toegankelijk mogelijk maken. We bieden u een betalingsregeling, waarbij u per maand een vast bedrag betaalt. Service en onderhoud zijn dan inclusief, zodat u niet bang hoeft te zijn voor extra kosten. U kunt er ook voor kiezen om sponsoren aan te trekken voor de aanschaf van een Twizzler. Een Twizzler kan worden uitgevoerd in de kleuren van een bedrijf, wat zorgt voor publiciteit en zichtbaarheid. Wilt u over één van deze opties graag meer weten, neem dan contact met ons op. We leggen u graag uit hoe u een Twizzler kunt financieren door middel van deze opties. We horen graag wat we voor u kunnen doen!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.