Rolstoel voor in het bos


Rolstoel voor in het bos

Op zoek naar een rolstoel voor in het bos? Houdt u ook zo van een wandeling door het bos in de herfst? Maar is dat helaas niet meer mogelijk omdat u in een rolstoel zit? Zou u daarom een rolstoel voor in het bos willen hebben? Dan zijn de rolstoelen van Twizzler wat voor u. De rolstoelen van Twizzler zijn uitermate geschikt voor onverharde wegen en dus ook voor het bos en het strand.

Rolstoel voor in het bos van Twizzler!

Een rolstoel voor in het bos is voor veel mensen een wens. Met een gewone rolstoel is het niet mogelijk om naar het bos of naar het strand te gaan, want de wielen blijven dan snel vast zitten. Met de rolstoelen van Twizzler wordt deze wens werkelijkheid. De rolstoelen van Twizzler hebben stevige en brede wielen, waardoor u ook op onverharde wegen kunt rijden, zoals in het bos of op het strand.

Verschillende modelen

Twizzler heeft twee modellen rolstoelen, de Twizzler Off Road en de Twizzler City. De Twizzler Off Road is uitermate voor onverharde wegen. De sterke veerelementen en grote wielen zorgen voor een fantastisch comfort op slechte wegen. Daarnaast is de goed toegankelijke techniek waterdicht afgesloten, zodat de Twizzler Off Road goed schoon gespoten kan worden naar een bezoek aan het bos of het strand. De Twizzler City is wat compacter en daardoor ook geschikt voor binnen. De wielen kunnen echter gewisseld worden, zodat beide modellen overal bruikbaar zijn. Beide modellen beschikken over een uniek besturingssysteem. Hierdoor kunt u geheel zelfstandig overal naartoe waar u wilt en bent u niet afhankelijk van anderen. Tevens beschikt het systeem over cruise controll. Zo kunt u heel ontspannen rijden. Heeft u problemen met uw Twizzler rolstoel? Geen paniek! Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn. Ook zorgen wij vanuit onze Twizzler servicepunten ervoor dat uw Twizzler goed wordt onderhouden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de rolstoelen van Twizzler? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel te beantwoorden. U kunt ook een bezoek brengen aan één van onze demonstratiedagen. Tijdens deze dagen vertellen wij meer over de rolstoelen van Twizzler en demonstreren wij de rolstoelen. Ook kunt u vragen stellen en de rolstoelen uitproberen. Op onze website vindt u een overzicht met de data van de demonstratiedagen. U kunt u via onze website aanmelden voor de demonstratiedagen. Bij ons bent u dus op het juiste adres voor uw rolstoel voor in het bos!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.