Hoe bestellen?


Wilt u ook de voordelen van de Twizzler ervaren? Start dan, door de gewenste uitvoering te configureren op deze website en uw gegevens in te vullen. Deze gegevens geven ons inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden voor sponsoring of extra subsidie.

De informatie op deze site wordt zo compleet mogelijk gemaakt en regelmatig voorzien van afbeeldingen en video’s. Als u de keuzes hebt gemaakt, is het eenvoudig om automatisch de offerte te maken. U hebt dan inzicht in de aankoopprijs en eventueel de daarbij passende financieringsopzet.

Met de via Email toegezonden code kunt u direct inloggen. Zo niet, dan nemen we omgaand contact met u op. Als zowel de Twizzler als de prijs u past kunnen we de volgende stap zetten.

Dat is het maken van een afspraak met onze zorgtechnicus. Hij bespreekt met u de Twizzler, die u hebt samengesteld, en maakt een afspraak. Voor de training is een halve dag meestal voldoende. Tijdens het bezoek staat de compleet afgestelde Twizzler klaar voor een rijtraining op ons indoor testcircuit. Als dit alles succesvol verloopt, hopen we u te kunnen verwelkomen als nieuwe Twizzler gebruiker.


Vraag vrijblijvend een offerte aan door u te registreren of in te loggen op Mijn Twizzler.Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.