Gepatenteerde besturing


Hoe het verder gaat ?

Midden 2013 start een klein team met ervaren technici in samenwerking met de familie een traject om de Twizzler geschikt te maken voor serie productie. Er wordt patent aangevraagd en gekregen op de bijzondere besturing en de techniek wordt uitgebreid. Ook wordt gestreefd naar een goed prijsniveau en passende financiering. En natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een goede service. Kortom alles wat nodig is om gebruikers enthousiast te maken.

Twizzler BV is dus een nieuw bedrijf, dat alles in eigen hand heeft. Het doel is om op korte termijn de Twizzler volledig in Nederland te maken. De productie wordt geleid door ervaren technici en met de online verkoopstructuur wordt gestreefd naar een goede samenwerking met de gebruikers.


Gepatenteerde besturing:

Het besturingssysteem van de Twizzlers is onmisbaar om veilig en met weinig kracht, volledige controle te ervaren. De voordelen zijn:

  • Een perfecte remcapaciteit met een natuurlijk gevoel en weinig kracht.
  • Een hoog veercomfort en voor iedereen een veilig rijgevoel.
  • Een aangename zitpositie, doordat de zitting tijdens het rijden automatisch horizontaal wordt gehouden.
  • Uitgebreide instelmogelijkheden voor kleine en grote rijders.
  • Uitgebreide instellingen voor verschillende spierkrachten van de armen, benen en rug. Dus met name voor gebruikers met beperkte beweging in het boven lichaam is de Twizzler besturing onmisbaar.
Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.