Dwarsleasie rolstoel


Dwarslaesie rolstoel

Op zoek naar een dwarsleasie rolstoel? Heeft u een dwarslaesie en zit u daardoor in een rolstoel? Vindt u het heel jammer dat u daardoor niet meer naar het strand of het bos kunt, omdat u anders komt vast te zitten met uw rolstoel? Dan is een dwarslaesie rolstoel van Twizzler wat voor u. Met een dwarsleasie rolstoel van Twizzler ontstaat er vrijheid om meer te beleven en veilig op plaatsen te komen die tot nu toe onbereikbaar leken!

Dwarslaesie rolstoel kopen bij Twizzler

De rolstoelen van Twizzler zijn uniek in Nederland. Dit komt omdat de rolstoelen zelf balancerend zijn. De rolstoelen kunnen stilstaan zonder de extra steunwielen. Dit komt door de Gyro sensoren. Wanneer u uw gewicht verplaatst, sturen de sensoren de wielen naar voren of naar achter. Hierdoor blijft de rolstoel gewoon verticaal staan. Daarnaast zijn de rolstoelen van Twizzler geschikt voor onverharde wegen. De grote wielen en de sterke veerelementen zorgen voor een fantastisch comfort op slechte wegen. De rolstoelen van Twizzler beschikken over een uniek besturingssysteem, waardoor u zelf de rolstoel kunt bedienen. U kunt dus volledig zelfstandig overal naartoe en u bent niet meer afhankelijk van anderen. Het besturingssysteem beschikt zelfs over cruise controll, waardoor u heel ontspannen kunt rijden. Met een dwarsleasie rolstoel van Twizzler behoudt u dus een grote vrijheid om te gaan waar u wilt.

Onderhoud en service aan dwarslaesie rolstoel

Wanneer u een Twizzler aanschaft zit onderhoud en service bij de prijs in. Wij zorgen vanuit onze servicepunten ervoor dat uw Twizzler goed wordt onderhouden. Wij vinden namelijk dat voorkomen beter is dan genezen. Heeft u toch onverwachts een probleem met uw Twizzler? Dan streven wij ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk de Twizzler voor u is en zullen er dan ook alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Tevens geldt bij de aanschaf van een Twizzler een garantie van drie jaar.

Demonstratiedagen dwarsleasie rolstoel

Twizzler organiseert verschillende keren in het jaar een demonstratiedag. Tijdens zo'n dag geven we een demonstratie van de Twizzler rolstoelen en geven we u meer informatie. Uiteraard kunt u ook vragen stellen aan onze medewerkers. Ook heeft u de mogelijkheid om proef te rijden in een Twizzler. Het overzicht met de data van de demonstratiedagen vindt u op onze website. U kunt zich van tevoren online aanmelden voor de demonstratiedag. Heeft u wel vragen, maar bent u niet in de gelegenheid om naar een demonstratiedag te komen? Neem contact met ons op. U kunt telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.