Dwarsleasie rolstoel


Dwarsleasie rolstoel kopen

Bent u op zoek naar een dwarsleasie rolstoel waarmee u niet alleen op verharde paden kunt rijden? Dan is een Twizzler iets voor u! De Twizzler is een unieke rolstoel die u kunt besturen met uw eigen lichaamsgewicht. De Twizzler Off Road is een duurzame, stoere en sterke rolstoel waarmee u kunt gaan waarheen u maar wilt. U kunt met deze bijzondere dwarsleasie rolstoel bijvoorbeeld naar het strand, of naar het bos. Het is ons doel dat beperkingen geen beperkingen meer zijn bij Twizzler. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze dwarsleasie rolstoel? We geven u graag meer informatie over een Twizzler Off Road.

Een bijzondere dwarsleasie rolstoel

Een Twizzler is een bijzondere dwarsleasie rolstoel, die zelf balancerend is. Het is een elektrische rolstoel die volledig veilig is, en ook nog eens erg comfortabel. De Twizzler is ontwikkeld met het doel om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten profiteren van de vele voordelen die een Twizzler biedt. Een Twizzler Off Road maakt ook de wereld van mensen met een dwarsleasie groter. Belemmeringen vallen weg met de Twizzler Off Road. Het zorgt voor een enorm gevoel van vrijheid. Bent u benieuwd naar het rijden met een Twizzler? En wilt u het zelf wel eens ervaren? Dat kan! Met regelmaat organiseren we evenementen waarbij ook proefrijden tot de mogelijkheden behoort. U kunt tijdens deze evenementen bovendien al uw vragen kwijt aan onze medewerkers, die u graag meer vertellen over een Twizzler. Wilt u weten wanneer en waar het volgende evenement is? U kunt onze evenementenkalender vinden op onze website!

Een dwarsleasie rolstoel aanschaffen

Wilt u graag een dwarsleasie rolstoel aanschaffen? Als u een Twizzler koopt, krijgt u 3 jaar garantie, in combinatie met een overeenkomst voor service en onderhoud. We willen een dwarsleasie rolstoel zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom bieden we u verschillende opties om een Twizzler te kunnen financieren. U kunt kiezen voor onze betalingsregeling. U betaalt dan een vast bedrag per maand, waar service en onderhoud bij in zit. Er is dan geen sprake van extra kosten. Wilt u de Twizzler graag in één keer aanschaffen, dan zou u het aantrekken van sponsoren kunnen overwegen. Een Twizzler kan worden uitgevoerd in de bedrijfskleuren van een bedrijf, wat zorgt voor extra publiciteit. Wilt u graag meer weten over één van deze opties, laat het ons dan weten en neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het financieren van een Twizzler.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.