Bos rolstoel


Bos rolstoel kopen

Bent u op zoek naar een rolstoel waarmee u zonder problemen naar het bos kunt? U zoekt dus een bos rolstoel? Een route door het bos is met een gewone rolstoel ondenkbaar. Maar met een bos rolstoel is het wél mogelijk. Kies voor de Twizzler Off Road en ontdek nieuwe plekken die eerder onbereikbaar waren met een gewone rolstoel. Ga bijvoorbeeld naar het bos, of naar het strand. U bent met de Twizzler Off Road niet langer gebonden aan de verharde paden en wegen. Met deze unieke bos rolstoel kunt u zonder zorgen op pad!

De vrijheid van een bos rolstoel

De Twizzler Off Road is een bijzondere bos rolstoel. Het is een elektrische rolstoel die volledig veilig is én heel comfortabel. Dankzij de goede vering kunt u ook probleemloos op slechtere wegen rijden. U bestuurt de Twizzler Off Road met uw eigen lichaamsgewicht. De Twizzler Off Road is heel robuust. Met deze duurzame, sterke en stoere rolstoel kunt u heerlijk naar het strand, of naar de bossen. Rijden op deze plekken is met de Twizzler Off Road een belevenis. U kunt de wielen van de Twizzler eenvoudig wisselen, zodat u de Twizzler zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Een Twizzler Off Road vergroot uw wereld. Deze bijzondere rolstoel zorgt ervoor dat belemmeringen wegvallen, wat zorgt voor een enorm gevoel van vrijheid. Wilt u zelf ervaren hoe het is om met een Twizzler te rijden? We bieden u de mogelijkheid om proef te rijden tijdens onze evenementen. Houd onze evenementenkalender in de gaten voor een evenement bij u in de buurt. Tijdens een evenement kunt u ook altijd vragen stellen aan onze medewerkers. Ervaar de Twizzler zelf en laat u verrassen door de prestaties van deze unieke elektrische rolstoel!

Service voor de bos rolstoel

Moet uw bos rolstoel worden nagekeken? Bij Twizzler bieden we u snelle, betrouwbare service. Is uw Twizzler toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet er iets worden gerepareerd? We doen ons uiterste best om altijd binnen 24 uur bij u te zijn om ervoor te zorgen dat u weer met uw Twizzler op pad kunt.

Wilt u graag een Twizzler bos rolstoel aanschaffen? Het rijden in een Twizzler is niet voor iedereen weggelegd. Toch willen we een Twizzler graag zo toegankelijk mogelijk maken. U kunt daarom kiezen voor onze betalingsregeling, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt om in een Twizzler te kunnen rijden. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor extra kosten. Service en onderhoud zijn namelijk inbegrepen. U kunt er ook voor kiezen om sponsoren aan te trekken. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw nieuwe bos rolstoel.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.