Bos rolstoel


Bos rolstoel

Op zoek naar een bos rolstoel? Bent u een echt buitenmens en vindt u het dan ook heel jammer dat u niet naar het bos kunt, omdat u in een rolstoel zit? Zou u het liefst een bos rolstoel willen hebben? Dan zijn de rolstoelen van Twizzler wat voor u, want waar de gewone rolstoel stopt, gaat de Twizzler verder!

Bos rolstoel van Twizzler

Voor mensen in een rolstoel is het eigenlijk niet mogelijk om naar het bos of naar het strand te gaan. De wielen van een gewone rolstoel gaan snel vastzitten en voor degene die de rolstoel moet duwen, is het erg zwaar. Wij van Twizzler vinden dat u niet door uw rolstoel beperkt moet worden en daardoor niet naar het bos of naar het strand kunt gaan. Daarom hebben wij een bos rolstoel ontwikkeld. Deze rolstoel heeft brede en stevige wielen, zodat u grip heeft en niet vast komt te zitten. Daarnaast is deze rolstoel zelf balancerend, dat betekent dat hij zonder extra steunwielen stil kan staan. Dit komt door Gyro sensoren die de wielen aansturen en zo de rolstoel precies verticaal balanceert. Ook heeft de bos rolstoel van Twizzler een uniek besturingssysteem. Met dit systeem kunt u zelf de rolstoel bedienen en bent u dus niet meer afhankelijk van anderen om naar het bos of naar het strand te gaan!

Service en onderhoud

Wanneer u een rolstoel bij Twizzler aanschaft, is service en onderhoud erbij ingegrepen. Wij zorgen vanuit onze service punten ervoor dat uw Twizzler rolstoel goed wordt onderhouden. Ook als u een probleem heeft met uw rolstoel die direct opgelost moet worden, staan wij voor u klaar. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn en het probleem op te lossen. Wij begrijpen heel goed dat uw Twizzler voor u belangrijk is en zullen ervoor zorgen dat u uw Twizzler zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.

Demonstratiedagen

Wilt u de Twizzler eerst met eigen ogen bekijken en zelf uitproberen? Kom dan naar één van onze demonstratiedagen. Wij hebben elk jaar meerdere demonstratiedagen waar we meer vertellen over de rolstoelen van Twizzler en de functies van de rolstoelen. Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen en de Twizzler te testen. Wij hopen u graag te ontmoeten op één van de demonstratiedagen. Bent u niet in de gelegenheid om naar een demonstratiedag te komen, maar heeft u wel een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.