Actieve rolstoelen


Actieve rolstoelen kopen

Heeft u interesse in actieve rolstoelen? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Twizzler geven we u graag meer informatie. We kunnen u precies vertellen welke voordelen actieve rolstoelen u kunnen opleveren. Een Twizzler Off Road biedt u de ultieme vrijheid. U kunt voortaan ook buiten de verharde paden rijden, waardoor uw wereld een stuk groter wordt. Ga bijvoorbeeld naar het strand, of ontdek andere nieuwe plekken die met een gewone rolstoel onbereikbaar waren. Actieve rolstoelen zorgen ervoor dat u kunt gaan waarheen u maar wilt.

Actieve rolstoelen - de Twizzler

De Twizzler is een goede keuze als u op zoek bent naar actieve rolstoelen. Het is een volledig veilige, elektrische rolstoel die u kunt besturen met uw eigen lichaamsgewicht. De Twizzler Off Road is voorzien van een Off Road wielenset met een breedte van 830 mm. Het is een comfortabele rolstoel die bijvoorbeeld ook is voorzien van cruise control voor comfortabel rijden. De gepatenteerde besturing is bijzonder nauwkeurig. De Twizzler Off Road is veilig, comfortabel, duurzaam, stoer en sterk.

Wilt u graag ervaren hoe het is om met een Twizzler Off Road te rijden? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van een Twizzler Off Road? Kom dan langs tijdens één van onze evenementen. U kunt dan proefrijden met een Twizzler, zodat u deze bijzondere elektrische rolstoel zelf kunt ervaren. Laat u verrassen door de prestaties van de Twizzler Off Road! Houd onze evenementenkalender in de gaten voor een evenement bij u in de buurt. Tijdens een evenement staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Actieve rolstoelen en service

Er zit veel techniek achter actieve rolstoelen, dat is ook bij een Twizzler het geval. Het is daarom belangrijk dat een Twizzler goed onderhouden wordt en dat eventuele reparaties tijdig worden uitgevoerd. Moet uw Twizzler worden nagekeken? Als wij een melding hebben ontvangen streven wij ernaar om uiterlijk binnen 24 uur bij u te zijn. Zo bieden we bij Twizzler altijd snelle service waar u van op aan kunt!

Als u een van de actieve rolstoelen van Twizzler aanschaft ontvangt u 3 jaar garantie. Dit is in combinatie met een overeenkomst voor onderhoud en service. U kunt ook een Twizzler rijden en een maandelijks, vast bedrag betalen. Dit is onze betalingsregeling die wij u kunnen aanbieden. Daarnaast kunt er ook voor kiezen om sponsoren aan te trekken om een Twizzler te financieren. Wij kunnen een Twizzler uitvoeren in de kleuren van het bedrijf van de sponsor, wat zorgt voor extra zichtbaarheid. We geven u over deze verschillende opties graag meer informatie!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.