Actieve rolstoel


Actieve rolstoel nodig?

Bent u op zoek naar een actieve rolstoel, waarmee u ook buiten de verharde paden en wegen kunt rijden? Dan is een Twizzler Off Road iets voor u. Een Twizzler Off Road is een robuust vormgegeven actieve rolstoel waarmee u probleemloos over onverharde wegen en paden kunt rijden. U kunt met deze actieve rolstoel bijvoorbeeld naar het strand, of naar het bos. Dankzij de brede wielen van de Twizzler Off Road rijdt u stabiel en veilig. U bestuurt deze bijzondere actieve rolstoel met uw lichaamsgewicht. De Twizzler Off Road reageert heel precies, waardoor u een Twizzler Off Road op een prettige manier kunt besturen. Een Twizzler Off Road is ook geschikt voor rolstoelgebruikers met rugklachten.

De voordelen van een actieve rolstoel

Met een actieve rolstoel wordt uw wereld veel groter. U kunt gaan waarheen u wilt. Een Twizzler Off Road is volledig veilig en heel comfortabel. Het is een duurzame, stoere en sterke rolstoel die u de vrijheid geeft om ook over ruwere ondergronden te rijden, zoals bijvoorbeeld zand. Bij Twizzler bieden we u snelle service op het moment dat uw Twizzler onderhoud nodig heeft of als er iets gerepareerd moet worden. We streven er dan naar om binnen 24 bij u te zijn. De wielen van een Twizzler Off Road kunnen eenvoudig worden gewisseld, zodat u de Twizzler ook binnen kunt gebruiken.

Een actieve rolstoel aanschaffen

Het is ons doel om zoveel mogelijk rolstoelgebruikers te laten profiteren van de voordelen van een Twizzler. We willen een Twizzler daarom zo toegankelijk mogelijk maken. Zo bieden we u verschillende betalingsmogelijkheden als u een Twizzler wilt aanschaffen. Een Twizzler is een flinke investering. We bieden u daarom de mogelijkheid om te kiezen voor een betalingsregeling waarbij u per maand een vast bedrag betaalt om in de Twizzler te kunnen rijden. Onderhoud en service zitten hier dan bij in. U heeft dan geen onverwachte kosten. U kunt er ook voor kiezen om een Twizzler te financieren door sponsoren aan te trekken. Een Twizzler kan worden uitgevoerd in de kleuren van het bedrijf van de sponsor. Wilt u meer weten over de verschillende opties om een Twizzler te financieren? Neem dan contact met ons op.

Bij Twizzler organiseren we met regelmaat evenementen waarbij u kunt proefrijden en waarbij u vragen kunt stellen over de Twizzler. Wilt u weten wanneer er een evenement is bij u in de buurt? Check dan de evenementenkalender op onze website!

Twizzler Youtube

Wilt u meer weten?

Wilt u de Twizzler ook ervaren? Start dan met het samenstellen van de gewenste uitvoering.